ABOUT US

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Τα στελέχη μας διαθέτουν εμπειρία και εξειδίκευση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ελληνική επικράτεια.

Όραμα μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας αναφορικά με θέματα χρηματοδότησης, ανάπτυξης και υλοποίησης της επιχειρηματικής τους ιδέας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Τα στελέχη της είναι μια ομάδα επιστημονικών συνεργατών, επιτυχημένα στελέχη, με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και επαγγελματική εμπειρία, που μπορούν να παρέχουν πρόσθετη αξία σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Οι ειδικότητες των στελεχών καλύπτουν τους κλάδους της Οικονομίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Τεχνολογίας.

Δραστηριοποιούμαστε με ιδιαίτερη επιτυχία στην παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και στη Διαχείριση Επενδυτικών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

Κύρια επιδίωξη της πολιτικής μας, ως προς τους πελάτες μας, είναι να παρέχουμε στις υπηρεσίες του πελάτη προστιθέμενης αξίας πέραν από τις τυπικές υπηρεσίες μας, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του πελάτη.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον κάθε επιχείρηση και ιδιώτης πρέπει να έχει πρόσβαση και ενημέρωση από τους πλέον ειδικούς, για επιδοτούμενα- συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που είναι σε ισχύ, είτε πρόκειται να προκηρυχθούν, προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο 100% τις δυνατότητες και προοπτικές που προκύπτουν για το αύριο. .

CO-FOUNDER CO-FOUNDER CO-FOUNDER
Κωσταράς Σπύρος
CO-FOUNDER

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων | Οικονομολόγος

Co-Owner στην Εταιρεια e-Επενδυσεις

Ο Κώσταρας Σπύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία, όπου και κατοικεί.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει εξειδίκευση στη Λογιστική και στα χρηματοοικονομικά με πολυετή εμπειρία στο κλάδο .

 

CO-FOUNDER CO-FOUNDER CO-FOUNDER
ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
CO-FOUNDER

ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων | Οικονομολόγος ΜΒΑ

Co-Owner στην Εταιρεια e-Επενδυσεις

Ο Δημήτρης Τζήμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιτέα, όπου και κατοικεί. Είναι  Οικονομολόγος κάτοχος ΜΒΑ και απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών(ΑΣΟΕΕ).

Με το πέρας των σπουδών του εργάστηκε ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος μεγάλου πολυεθνικού ομίλου, ως σύμβουλος Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων σε αναπτυξιακή εταιρεία στην Αθήνα και ως σύμβουλος του υπουργού Εθνικής Άμυνας για θέματα διεθνών σχέσεων κατά την περίοδο 2014 – 2015.

Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος αλλά και ως λογιστής-φοροτεχνικός Ά τάξης σε μεγάλο λογιστικό γραφείο.

Scroll to Top

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προγράμματα.